U.N.E.J. - InfoElectronic

U.N.E.J. - InfoElectronic este un serviciu de informare gratuit prin e-mail creat in serviciul tuturor executorilor judecatoresti din Romania de catre compartimentul de informatica al UNEJ in scopul de a facilita transmiterea datelor referitor la ultimele schimbari legislative in materie de executare silita. Acestea pot fi reprezentate de acte normative publicate in Monitorul Oficial sau acte referitoare la executarea silita din alte surse.
Transmiterea se face automat catre toti executorii judecatoresti inregistrati in baza de date a UNEJ si care au o adresa de e-mail valida.
In cazul in care doriti sa solicitati un act normativ anume, va puteti adresa la adresa info_electronic@executori.ro, furnizand in acelasi timp cat mai multe date relevante la actul solicitat (ex. emitent, tip document, numarul documentului, data publicarii, continutul documentului, etc.). In masura in care putem procura actul solicitat va vom raspunde in cel mai scurt timp.
Daca nu doriti acest serviciu, va rugam sa va adresati pe adresa de mai sus solictand expres dezabonarea dumneavoastra mentionand datele dumneavoastra de identificare si solicitarea expresa "Dezabonare U.N.E..J InfoElectronic".
Introducere | Cadru Legislativ | Cadru Organizatoric | Executarea silită | Contact
Copyright 2017 by Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești